Conferentie: Intelligent Machines and the Future of Recruitment

Logo Intelligent Machines and the Future of Recruitment Op 2 juni viertTextkernel haar 15-jarig bestaan met een conferentie die de licht-omineuze titel Intelligent Machines and the Future of Recruitment draagt. Of misschien komt het door het logo en het lezen van teveel artikelen waarin robots en machine learning chaos en verwoesting in de arbeidsmarkt veroorzaken. Hoe dan ook, het is een conferentie waar eigenlijk iedereen die iets met online recruitment heeft acte de présence dient te geven.

En is het niet het onderwerp, dan is het wel de line-up van sprekers uit binnen- en vooral buitenland die een reden is om 2 juni in de agenda te blokkeren. Want naast enkele recruitment ‘goeroes’ zijn er door Textkernel wat serieuze zwaargewichten gestrikt.

De recruitment ‘goeroes’ zijn Glenn Cathey, Balasz Paroczay (is die man alleen nog maar op conferenties te vinden), Ton Slujiter en jawel, Bill Boorman. Misschien hoort Abdel Tefridj hier ook bij. Maar hij lijkt in de hele line-up de enige die mogelijk een stevige marketingnoot gaat verkondigen, hij is tenslotte een C-level executive van Textkernel’s moeder CareerBuilder.  Overigens is alleen al de aanwezigheid van Glenn Cathey reden genoeg om te komen; de man is van een nuchtere deskundigheid die meer ‘goeroes’ zouden moeten hebben. Maar dit terzijde.

Dit zijn de overige sprekers:, met hun respectievelijke onderwerpen:

Line-up conferentie Intelligent Machines and the Future of Recruitment

Aangezien het programma is verdeeld in meerdere tracks zal dit moeilijk kiezen worden. Of kan één van deze sprekers mij misschien klonen? Hier zitten me toch een aantal interessante onderwerpen bij!

Dit is overigens het totale programma in één oogopslag:

Programma conferentie Intelligent Machines and the Future of Recruitment

Het lijkt me duidelijk, hier kan je niet ontbreken. Ik weet in ieder geval wat ik op 2 juni ga doen! En om het je extra makkelijk te maken is hier de link naar de pagina waar je tickets kan bestellen.

Voor de zuunigerds onder ons is er mogelijk nog enig soelaas, ik schort mijn vrijwillige pensionering tijdelijk op om livebloggend deze conferentie te verslaan. En misschien zijn er ook wel andere bloggers (lees: zuunigerds die er iets voor willen doen om zonder kosten dit event te volgen) die zich hiertoe geroepen voelen. Wie weet kan ik voor hen iets regelen, maar beloven kan ik nog niets.

O ja, de conferentie wordt gehouden in de Beurs van Berlage. En dat is een verdomd mooi gebouw in Amsterdam.

Geef een reactie

3 Comments