CareerBuilder in de verkoop

imageTwee dagen geleden meldde Tegna in een bijzin van een persbericht dat CareerBuilder vanaf nu in de etalage staat:

TEGNA TO CREATE STRONG, MARKET-LEADING BROADCAST AND DIGITAL COMPANIES; PLANS TO SPIN OFF CARS.COM TO TEGNA SHAREHOLDERS. WILL ALSO EVALUATE STRATEGIC ALTERNATIVES FOR CAREERBUILDER

En dat is toch wel een interessante ontwikkeling, zo kort na de aangekondige overname van Monster door uitzender Randstad. Een tweede oudgediende binnen het wereldje van de vacaturesites die te koop wordt aangeboden.

Rest mij nog één vraag: Welke uitzender gaat CareerBuilder kopen? Adecco? Of is het toch Robert Half of Allegis?

Geef een reactie

2 Comments
 • Werk
  says:

  ik vraag me echt af of iemand op careerbuilder zit te wachten. Wat voegen zij nu als vacaturesite toe tov MB en indeed. Dat het in de verkoop staat zegt al genoeg: er zit geen toekomst in. Weggegooid geld m.i.

  • Marc Drees
   says:

   Misschien heb je gelijk en is het weggegooid geld. Maar net als bij Monster is er bij CareerBuilder het nodige gebeurt in de afgelopen jaren, niet in het minst de overname van Textkernel door CareerBuilder. Dus je koopt niet alleen maar een vacaturesite maar ook een recruitment services provider.