Vers van de pers “Avedon New Majority Shareholder of WCC Group”

Vers van de pers “Avedon New Majority Shareholder of WCC Group”Avedon investeert in WCC volgens het zojuist gepubliceerde bericht op de website van WCC .

Dat is goed nieuws voor WCC, met meer geld kunnen ze verder groeien en nieuwe markten ontwikkelen. Zoals de nieuwe CEO Wim Rietdijk zegt “With the support of Avedon we are entering a new phase and starting to explore new markets. This also gives our employees the opportunity for personal growth and empowerment. In fact this is a milestone for us all”, says Wim Rietdijk. “Continued focus on the existing markets is extremely important. In the Public Employment Market the focus remains on workforce development. In the Identity Market, services based on a foundational identity of citizens is key. In addition, there is a growing need for WCC’s technology in other markets.”

Vers van de pers “Avedon New Majority Shareholder of WCC Group”Wat ook betekent dat Peter Went CEO af is. Ook voor mij een moment om stil te staan bij het feit dat ik Peter al ken vanaf de periode dat ik bij Matchcare werkte. In de periode vanaf 2004 heb ik met Peter vaak inhoudelijk over matchingstechnologieën gesproken en we hebben van gedachten gewisseld hoe deze technologieën in de arbeidsmarkt konden worden toegepast. Dat waren mooie momenten.. Ik wens Peter, Wim en WCC dan ook veel geluk toe bij de volgende ontwikkelingen.

Verder hoop ik dat als  WCC mensen nodig heeft bij de verwachte groei, ze geen gebruik meer zullen maken van Hans Blom. Ik denk dat  de slechtste sollicitatie ervaring die ik ooit heb mee gemaakt“by far” die met Hans Blom was.

Ben benieuwd wat WCC in de toekomst gaat laten zien met de nieuwe impulsen. Ik ben ervan overtuigd dat we mooie dingen gaan zien die zeker een aantal blogjes moeten kunnen opleveren.

Geef een reactie