Dit bericht is exclusief voor CEO’s, Presidents, Eindbazen en voorzitters Raad van Bestuur.

Deze week werk ik gebeld door Hans, een goede (oude) klant van me die al veel jaren HR Manager is bij een technisch bedrijf in Eindhoven. Hij vroeg me om eens rond te kijken in mijn netwerk, omdat hij al een tijdje aan het klooien was met een openstaande vacature voor salesmanager in West-Nederland die hij dus niet ingevuld kreeg.

Ik beloofde Hans om dezelfde week een keer door mijn LinkedIn contacten te struinen. Dus sterke koffie gezet, mouwen opgestroopt en vol goede moed eens lekker door mijn connecties gaan grasduinen.

En wat schetste mijn verbazing? Niemand maar dan ook echt niemand was ook maar enigszins capabel om salesmanager te worden bij Hans. Iedereen in mijn netwerk is zwaar overgekwalificeerd voor deze baan. Blijkt ineens dat ik alleen maar CEO’s, Captains of Industry, Presidents, VP’s, Eindbazen en Executive Boardmembers in mijn netwerk heb.

Ja en Hans dan, maar dat is natuurlijk maar een “gewone” HR Manager.

Wow, dat was even schrikken, ik doe zelf dus al jaren zwaar onder voor mijn netwerk. Zeker als ik CEO’s  in mijn netwerk heb die in een bedrijf van 3 man sterk werken en Managing Directors blijk te kennen die vanuit een zolderkamer opereren.

Koffie meteen aan de kant gegooid, fles rum opgetrokken, twee CEO’s een Eindbaas en een Executive Boardmember gebeld en op de conference call gegooid, om a la minute een goede brainstorm te houden. En het was geweldig.

Vanaf morgen zal ik mezelf aan de wereld “rebranden” en bekend maken als de nieuwe “Sr. Rainmaking International Digital Overlord en tevens Strategic Brand Managing Director” (bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdagmorgen om de week) van Twiglers.

Mijn marketeer zal voortaan door het leven gaan als Dream Alchemist. Mijn PR Dame vervangt volgende week haar business cards en is voortaan onze die hard Brand Evangelist. Mijn salesmanager (sorry Hans, ik heb dus wel een salesmanager) zal zich vol trots aan zijn klanten kunnen presenteren als Sr. Business Development Ninja en onze poets wenst alleen nog maar aangesproken te worden als Facilitair Guru.

Dan snap je nu dus ook waarom dit bericht exclusief is voor CEO’s, Presidents, Eindbazen en voorzitters Raad van Bestuur. Als nieuwe “Twiglers Overlord”  houd ik mijn netwerk dan natuurlijk graag een beetje exclusief.

PS: Hans  sorry dat IK je niet verder kan helpen

Geef een reactie