RecruitmentMatters twitter bot twittert weer!

 

Wat is er aan de hand?

RecruitmentMatters is al vele maanden verdacht stil op Twitter. Is? Was! De RecruitmentMatters twitter bot is heraangeslingerd!

Hoe zit het precies?

Het twitter wachtwoord van RecruitmentMatters is al enige tijd zoek. Ondanks vele verzoeken in evenzoveel formaten is twitter oorverdovend stil gebleven. Een nieuw wachtwoord aanvragen is daarmee buitengewoon lastig. Ondanks tips velerlei leek een oplossing uitgesloten. Totdat we een oude twitterbot tegenkwamen bij het grof vuil. De bot werkte niet meer, maar bleek tijdens zijn leven codes meegekregen te hebben die twitter begrijpt. Een gloednieuwe twitter bot gaat vanaf nu twitter weer automatisch deelgenoot maken van de onvolprezen schrijfselen van dit door eigen toedoen onderbelichte medium.

Wat nemen we ervan mee?

Alles, hopelijk. Vanaf nu is iedereen weer meteen op de hoogte van nieuwe artikelen. Niemand heeft meer een excuus om de blogjes niet te lezen en re- te tweeten.

Geef een reactie

3 Comments