Young Capital is er (te) vroeg bij

Wat is er aan de hand?

In de war on young talent – en mogelijk geïnspireerd door de senior recruiters van Coolblue – heeft Young Capital elke pretentie in de wind gegooid en naar buiten gebracht dat Young Capital een basisschool heeft opgericht. Young Capital gaat young citizens zelf kneden tot young capital.

Hoe zit het precies?

Het is mij onduidelijk hoe het precies zit. Maar één ding is wel duidelijk. Dit is schokkend. Bekijk het filmpje en beslis zelf. Is dit wat we onze kinderen bij willen brengen? Young Capital slaat de plank hier flink mis.

Wat nemen we ervan mee?

Volledig misplaatst, dit filmpje. Willen we onze kinderen echt leren dat een 1 april grap ook in maart gemaakt kan worden? Nee. 1 april is 1 april. Jammer. Het filmpje had best potentie, maar niet in de staart van maart.

Geef een reactie