Fringeblogger kapotschrikt politie vanwege discriminaliteitscijfers, Geenstijl grijpt in

Wat is er aan de hand?

Een instroomprocesverbeteraar(!) van de politie gelooft niet dat discriminatie goed is. Zelfs geen positieve discriminatie. Daarvan is ie overtuigd. Toen hij dit hardop zei ontplofte Linkedin. En daarvan schrok ie behoorlijk. Dat hoort zo. Zijn baas, Akerboom doet het ook altijd, schrikken. Het is een goeie manier om een einde te maken aan elke discussie.

Hoe zit het precies?

Positieve discriminatie kan helpen om meer mensen te behoeden voor uitkering en criminaliteit. Gevolg is dat we minder belasting hoeven betalen. Het voorkomt ook dat linkse Gutmenschen het internet bekladden met zuur. Maar het is niet makkelijk om te doen. Positieve discriminatie is vooral weggelegd voor mensen die niet schrikken van hun eigen gedrag.

Wat nemen we ervan mee?

Nix. Geen discussie meer, zegt de politie. Op Geenstijl denken ze er anders over. De kritiek van uw nederige fringe blogger schrikt de politie kapot en ook de maatschappij, zeggen ze. Sorry, daarvoor. Gelukkig hebben we nog een roemrijk verleden.

Maar niet boos worden alsjeblieft, want ik zit in een koker met linkse zeurpieten om me heen, dat lijkt me voldoende straf. Op rechts mag humor nog wel en, eerlijk is eerlijk, ik ben daar steeds meer jaloers op.

Nabrander:

Geenstijlerts zeggen dat mijn ijle ge-eliteer zakelijk profiteus is. Ik mag het hopen, maar het is niet waarschijnlijk. De politie kapotschrikken en de maatschappij slopen levert me nix op. Ik doe het al vijftien jaar zonder enig resultaat. Ten eerste weet niemand wat mijn bedrijf doet. Ten tweede kan ik de politie als klant nu wel vergeten. Net zoals het UWV en alle anderen die ik kapot heb geschrokken.

Geef een reactie