RecruitmentMatters weert een miljoen spamberichten

Wat is er aan de hand?

Af en toe is het nuttig om je spambox te bekijken. Het overkomt mij in ieder geval regelmatig dat een bericht, dat mij had moeten bereiken, zich verstopt tussen myriaden aanbiedingen voor goedkoop gokken en uitnodigingen om mij bekend te maken met vormen van online vermaak die het niet toestaan ze hier in detail te beschrijven.

En welke dag, anders dan maandag, leent zich hier beter voor? Geen. Helaas zal een dag niet volstaan om de #rm spambox door te werken. We hebben van onze lieve lezertjes namelijk ruim een miljoen spam reacties gekregen.

Wat nemen we ervan mee?

Mocht je een reactie gegeven hebben en die niet teruggezien hebben onder het bericht? Dan weet je nu hoe dat komt. Wellicht wil je volgende keer on topic blijven?

Geef een reactie