Afwijzen? Corpo Mission laat zien hoe het moet

Afwijzingen zijn natuurlijk nooit leuk, maar vooral de manier van het brengen roept bij mij vaak vragen op.

Vaak zijn het kant-en-klare antwoorden, waardoor ik altijd meteen denk…jij hebt mijn CV en motivatie gewoon dus echt niet gelezen.

Zo niet onderstaande, een afwijzing, waarvan logisch, maar in een supermooi jasje en nog mee willen denken ook.

Als reply op de vraag of ik deze mocht gebruiken als voorbeeld hoe het OOK kan (en zeker veel fijner is) kreeg ik een ja! En tevens de nette uitleg Corpo mission het belangrijk vindt dat als jij er moeite voor doet om te solliciteren zij dit al waarderen en daarom het weinig moeite vinden als echt persoon terug te antwoorden.

Dankjewel Sigrid! Ik houd er een zeer fijn gevoel aan over and keep up that spirit!

Dit gastblog is geschreven door Sharon Ros-van Beek. Sharon is op de arbeidsmarkt actief als werkzoekende en beschikbaar voor klantcontact- / servicedeskmedewerker ~ administratieve hulp ~ allround laborant ~ planner

Geef een reactie