Stukje Indeed kopen? Sla nu je slag!

Gisteren kwam naar buiten dat Recruit Holdings aandelen verkoopt. Als je er snel bij bent kun je er 86,111,300 op de kop tikken. Dit maakt je, ongeveer, vier miljard euro lichter, dus houd daar rekening mee.

Recruit biedt de aandelen aan omdat – denk ik – sommige aandeelhouders het een beetje spannend vinden om ze vast te blijven houden in deze onzekere tijden. Door ze gecontroleerd aan te bieden voorkomt Recruit dat aandeelhouders op eigen houtje gaan verkopen.

Voor trouwe lezers van RecruitmentMatters die hopen dat onze eigen Rob Zandbergen nu gaat cashen is er slecht nieuws. Rob moet waarschijnlijk nog minstens een half jaar wachten.

Dus, sla je spaarvarkentje kapot en koop een stukje Indeed. Let op: je moet jezelf even laten accrediteren als institutioneel belegger voordat je mag bieden.

Geef een reactie