Brinley Lyons

RecruitmentMatters ontvangt veel spamberichten. Maar soms komt er een rechtmatige e-mail binnen, die je niet als spam mag beschouwen als je ‘m in een spambox aantreft.

Zoals vandaag. Ik had de opstartprocedure van de Spam Shredder al volledig doorlopen. Ik stond op het punt om het periodieke internetafvalvernietigingsproces te starten.

Eén druk op de knop en er zou geen weg terug meer zijn. Maar juist op dat moment viel mijn oog op dit bericht:

Brinley Lyons19:34 (1 hour ago)
to RecruitmentMatters

Dear Dirk Goossens,

Hope you enjoyed Your Vacation and doing well. 

This is a legitimate mail, don’t consider it spam if found in a Junk box. We are an IT Based Company from India who deals in Website Design & Mobile App Development

If there is anything that would like to Design, Develop, Upgrade, Repair or Redesign for your Business.

(Website Designs // Graphic Designs // Facebook cover page Design // Website Development)

(Mobile Application // Digital Marketing // iOS App Development // SEO & SMO)

Please let me know what you think.

Thanks & Regards,

Brinley Lyons

Spam Shredder zou dit bericht voor eeuwig vermalen hebben, ware het niet voor de duidelijke instructies van de afzender.

Wat nemen we ervan mee?

In 2020 zou ik deze instructies verontwaardigd terzijde geschoven hebben. Maar er heeft, sinds oud en nieuw, zich een opvallende mildheid van mij meester gemaakt.

Wat extra mild stemt is dat Brinley Lyons zakelijk communiceert, zonder hyperbolen. Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Enfin. Zoek je business ideas voor development? Dan moet je dus bij Brinley Lyons zijn. Brinley en zijn of haar bedrijf kan ik niet vinden op het internet, maar voor serieuze geïnteresseerden is een e-mail op de redactie van RecruitmentMatters beschikbaar.

Gelukkig nieuwjaar allemaal!

Geef een reactie