CornerStoneOnDemand gaat skill development transformeren

CornerStoneOnDemand is, voor de mensen die het niet wisten, een beursgenoteerd talent management software bedrijf. Of, zoals ze het zelf zeggen:

Cornerstone’s leading talent management system provides recruiting, training, management, and collaboration solutions for all business sizes. We are a premier people development company, pioneering solutions to help organizations and individuals around the globe navigate the new world of work and realize their potential at work. Featuring comprehensive recruiting, personalized learning, modern training content, development-driven performance management and holistic employee data management and insights.

Wow. Take my money already, zou je zeggen, geef mij maar aandelen, maar zelfs als je 4.4 miljard euro hebt liggen, dan nog heb je pech, want CornerStoneOnDemand gaat van de beurs tegen die waardering. Je bent dus te laat. Maar wat gaan ze doen, nu ze alles zelf kunnen bepalen?

With this transaction, we plan to continue to pursue new software capabilities that advance our customers’ efforts to optimize workforce agility, transform skill development, deliver personalized, engaging growth experiences and align their organizations around a shared definition of success.

Ze gaan dus developen. De vraag is hoe serieus ze zijn over het transformeren van skill development, dat kan duur uitpakken en dat gaat hen niet in hun eentje lukken, net nu we het allemaal samen willen gaan doen.

Geef een reactie