Psycholikes

RecruitmentMatters is onafhankelijk en kan afzijdig blijven van lege praat en lage praktijken. Niet iedereen weet dit, getuige het beledigende bedelbericht dat zojuist met een doffe plof op de digitale deurmat viel. Of we psycholikes willen kopen? Spoiler alert: Nee.

Hi team RecruitmentMatters!

Vandaag kwam ik via een gezamenlijke connectie jullie LinkedIn bedrijfspagina tegen. Het viel me op dat – ondanks de goede content die jullie plaatsen – ik meer had verwacht van het aantal volgers en de engagement op jullie pagina. Wij van CENSORED kunnen jullie hierbij helpen!

CENSORED deelt – via jullie bedrijfspagina – automatisch likes uit aan posts van bedrijven en personen op LinkedIn die mogelijk geïnteresseerd zijn in jullie bedrijf. Je stelt het systeem eenmalig in en ons algoritme liket elke post die binnen jullie parameters valt. Er is geen makkelijkere manier om potentiële klanten direct en persoonlijk te bereiken. Probeer het zelf eens! CENSORED is nu de eerst 14 dagen gratis en met de code CENSORED krijg je daarna 10% korting op de volgende 3 maanden.

Het viel de afzender op dat hij, de afzender, meer had verwacht van het aantal likes. Zijn idee is dat een eenvoudige psychopate Gremlin die ongecontroleerd content van anderen bezoedelt met gefingeerd engagement RecruitmentMatters zal helpen om klanten te vinden. Alsof ik zelf geen scriptje zou kunnen tikken als integriteit geen ding was…

Geef een reactie