Indeed & Blockchain Algorithms

Soms gaan dingen snel. Wist je dat Indeed samen met Blockchain Algorithms een team heeft gevormd?

Indeed kennen we als vacaturesite. Dat staat ook op hun about pagina.

Indeed is wereldwijd de nummer vacaturesite met elke maand meer dan 250 miljoen unieke bezoekers. Bij Indeed komen werkzoekenden op de eerste plaats. Ze kunnen gratis zoeken naar vacatures, cv’s plaatsen en informatie over bedrijven bekijken. Elke dag tonen we nieuwe kansen aan miljoenen mensen.

Blockchain Algorithms kennen(?) we als sporthandelaar.

Het staat zelfs nog op hun about pagina.

Blockchain Algorithms heeft zijn eigen handelsalgoritmecode ontwikkeld met de naam Algor 442, gebaseerd op kunstmatige intelligentie (“AI”) die de onderliggende aannames en strategie voortdurend verfijnt en innoveert. Het handelssysteem evolueert voortdurend en het zelflerende algoritme ontwikkelt zich bij elke transactie. Het systeem is getest op historische gegevens van 5 jaar en is al 2 jaar met succes privé verhandeld.

Blockchain-algoritmen hanteren een niet-gecorreleerde investeringsstrategie, onafhankelijk van de heersende economische omstandigheden; met andere woorden, het is recessiebestendig en biedt een rendement dat onafhankelijk is van enig ander mainstream beleggingsproduct.

Het managementteam dat we hebben bestaat niet alleen uit ervaren financiële dienstverleners, handelaren, data-analisten, eminente wiskundigen en statistici, maar ook uit voormalige profvoetballers, managers en sportmedia-persoonlijkheden, die allemaal hebben gespeeld, beheerd of uitgezonden op de allerhoogste niveaus en hebben de enorme groei in deze sector meegemaakt. Het team blijft diep verankerd in de sport, wat betekent dat ze uniek inzicht en kennis uit de eerste hand kunnen bieden van de belangrijkste factoren die de uitkomst van voetbalwedstrijden beïnvloeden en onze handelsteams kunnen helpen bij hun beslissingen.

Maar sinds kort vormen deze bedrijven een team. Samen produceren ze “de neurodiversiteitsgereedschapskist van vandaag voor personeelsmanagers”. I kid you not.

De toolkit bevat uitleg over neurodiversiteit, biedt praktisch advies voor personeelsmanagers en HR-teams, evenals een voorbeeldfunctiebeschrijving. Het merkt ook op dat werkgevers die neurodiverse werknemers in het wervingsproces opnemen, de vruchten zullen plukken van een hogere productiviteit, meer creativiteit en betere retentiepercentages.

Fantastisch, natuurlijk, dat neurodiversiteitsgerelateerde wervingsdrempels dankzij een gereedschapskist van vandaag tot het verleden gaan behoren. Verrassend ook, dat er een vacaturesite en een sporthandelaar voor nodig zijn om dit probleem te tackelen. Laten we hopen dat het ze lukt en dat ze zich niet te veel laten afleiden door hun core business.

Overigens viel mij op dat Blockchain Algorithms een opvallend atypisch online profiel heeft. Het kost me moeite om meer informatie over ze te vinden. Het algoritme van Google lijkt niet erg op ze gesteld.

Geef een reactie