Hoe goed is Jobrapido nou eigenlijk?

Logotype JobrapidoWat denk je als je onderstaande zelfbevlekking leest:

We are honoured to know that Jobrapido has been included in the list of Best Personnel Service Providers in Switzerland for 2022, with top marks (Rob Brouwer, CEO Jobrapido)

dan denk je toch dat Jobrapido een of andere prestigieuze prijs heeft gewonnen in Zwitserland. Maar niets is minder waar, althans, Jobrapido staat ex aequo op de eerste plaats samen met 34 (!) andere vacaturesites. Daarna volgden 7 vacaturesites die elk een tweede plaats bezetten en dat was het wel zo’n beetje.

Liegen is het natuurlijk niet, maar ik vind het wel zeer creatief met de waarheid omgaan. Overigens heb ik naar aanleiding van deze annoncering besloten om Jobrapido eens te testen op het primaire proces vanuit de werkzoeker. Ik ben benieuwd of Brouwer de resultaten van deze test ook wereldkundig gaat maken.

Geef een reactie