Booking heeft ook een combinatiepagina

Jawel, ik ben over de eerste werkgever gestruikeld die haar werken-bij site heeft vormgegeven volgens de nieuwste regelen der kunst, met een combinatiepagina dus. Dat is bijzonder en jammer dat ik dit niet al op 1 januari heb ontdekt. Dat had het nog leuker gemaakt:

Homepage Booking.com

Het is bijna niet te zien, maar in het onderste deel van het scherm is nog net het bewijs te zien. En dat maakt de opmaak van deze homepage toch wel bijzonder. Want het grootste deel is ingenomen door marketing die wat liegt over hoe mooi een baan bij Booking wel niet is. Met als gevolg dat het voor de bezoeker relevante deel ver naar beneden wordt gedrukt: de zoekfunctie en het zoekresultaat.

Maar laat ik op een ander moment eens terugkomen op de user experience van deze pagina, eerst maar eens genieten van het feit dat de combinatiepagina ook bij werken-bij sites is geland. Wie volgt?

Geef een reactie

1 Comment