Video recruitment site Cammio per 1 april… weer zelfstandig na management buyout

CammioIk neem het risico dat ik in een gigantische 1 aprilgrap ben getrapt, maar volgens dit persbericht van Cammio is het bedrijf per 1 april weer zelfstandig. En dat terwijl Cammio medio 2020 pas was overgenomen door The StepStone Group, met onderstaande motivatie:

“In the future, the entire recruiting process will increasingly take place digitally and via video,” StepStone CEO Sebastian Dettmers explains. “We are pleased that Cammio is now becoming part of the StepStone family. Together we will make recruitment even more flexible, so that talents and companies can find each other quickly and at any time”. StepStone has been offering the Cammio’s functionality to recruiters in several countries since April, and now Cammio is being integrated as an integral part of the StepStone product portfolio.

Nou, dat integreren kan weer ongedaan gemaakt worden, lijkt me zo. Maar de future volgens StepStone Group lijkt me niet veranderd, dus waarom zo snel al weer van de hand gedaan? Of heeft dat soms te maken met de veranderde plannen van Axel Springer mbt StepStone? Als StepStone dit jaar naar de beurs gaat dan moet het bedrijf er natuurlijk zo glanzend mogelijk uitzien, en een relatief kleine outfit als Cammio past misschien niet in dat plaatje.

Hoe dan ook, Sandhna Chintoe en Dimitri Knysch zijn vanaf nu de co-CEO’s van het weer zelfstandige Cammio. En ambitie ontbreekt het de twee niet:

[…] Sandhna Chintoe […] “We are excited about the opportunities that lie ahead for Cammio as we continue to help organisations worldwide to enrich their talent acquisition processes with video”. Dimitri adds: “Our roadmap is packed with video-powered features that will support our customers better than ever”.

Met de marketing zit het in ieder geval wel goed.

Vanaf deze plek natuurlijk van harte gefeliciteerd met de verzelfstandiging en veel succes!

Geef een reactie