Veritone HR Solutions = PandoLogic + Broadbean

Veritone (2)Veritone heeft voor $52 miljoen Broadbean overgenomen van CareerBuilder met de intentie om het in een nieuw te vormen eenheid, Veritone HR Solutions, onder te brengen samen met Veritone’s PandoLogic:

Acquisition expected to be immediately accretive, generating annualized SaaS revenues of over $35 million, of which over $30 million is subscription-based with attractive margins

Acquisition of Broadbean will advance current human resource offerings and accelerate cross-selling revenue opportunities

Will scale Veritone’s AI-powered HR Solutions business with the addition of over 3,000 customers and more than 100 ATS partners and will provide deeper expansion into human resources markets with global footprint across Europe, North America and Asia Pacific

Transaction value of $52 million in cash, expected to close in late Q2 or early Q3 2023

Veritone introduces Veritone HR Solutions, combining its existing PandoLogic products and services with Broadbean, and executive changes within the business

En hiermee is er weer een kraal verdwenen uit de (al vrijwel lege) ketting van CareerBuilder na de recente boedelverkoop van de buitenlandse activiteiten aan Kariera. Wat rest er nog behalve CareerBuilder zelf? Een site die eens domineerde, maar nu niet eens meer in de top-3 van vacaturesites voorkomt. En wanneer gaat daat definitief het licht uit?

Geef een reactie