Jobrapido viert feest met sigaar uit eigen doos

Jobrapido is door haar eigenaar Symphony Technology Group uitgeroepen tot STG Company of the Year 2022. Dat is in ieder geval te lezen op LinkedIn:

We are honored and delighted to have been awarded the ‘STG Company of the Year’ for 2022 by our shareholder, STG – Symphony Technology Group.

“For us, this recognition holds significant importance as it acknowledges the hard work and dedication of the entire Jobrapido team. This is especially noteworthy considering the recent challenges that the industry has faced. We extend our gratitude to STG for acknowledging our daily commitment to serving our community of over 110 million jobseekers, providing them with an outstanding job search service. Additionally, we are committed to meeting the demands of our partners and customers by helping them find the right candidates they are looking for” says Rob Brouwer, CEO of Jobrapido.

Op de site van STG is niets te vinden van enige (jaarlijkse) uitverkiezing uit haar overigens ferme portfolio aan bedrijven. Wel is het onderstaande te lezen over Jobrapido:

Site Symphony Technology Group, Jobrapido

Site Symphony Technology Group, Jobrapido


Ik moest wel even slikken van de tekst: a new standard in online job searching to revolutionize the way people get jobs. Ruim een jaar geleden heb ik, naar aanleiding van een andere uitverkiezing van Jobrapido (samen met 34 andere sites op de 1e plaats…), nog een review gedaan van het werkzoekersproces en dat was bepaald geen prettige ervaring. Waarmee ook meteen de uitverkiezing van Joprapido en de andere 34 winnaars in een ander licht kan worden bekeken. Maar waarbij je je ook afvraagt of STG überhaupt een idee heeft van wat Jobrapido doet.

Bij het ontbreken van enige voelbare verbetering aan een vacature-aggregator is het zoeken naar andere zaken om jezelf mee in de etalage te zetten. En als dat een sigaar uit eigen doos moet zijn dan zij het zo moet Rob Brouwer gedacht hebben. De site is nog altijd dezelde als toen ik een review deed in 2022. Inclusief het ontbreken van de vermelding van de sigaar uit eigen doos.

Geef een reactie