X Hiring beta, binnenkort ook banen in X?

Twitter/X logo evolutionOnderstaande tekst komt van het @XHiring account:

Experience the future of hiring on @X

Verified Organizations can feature critical roles on their profile and organically reach millions of relevant candidates.

Voor een verified organisatie kan het er dan zo uitzien:

Voorbeeldschermen van X Hiring voor een organisatie

Voorbeeldschermen van @XHiring voor een organisatie

Het linkerscherm toont het bedrijf, met halverwege een aantal vacatures. Het rechterscherm toont een (zoek?)resultaatscherm met meerdere vacatures. Hoe je van links naar rechts komt is onduidelijk, evenals hoe/waar je details van een vacature kunt zien. Of hoe je door de vacatures in het linkerscherm bladert (horizontal scroll?). Verder is het mij nog niet helemaal duidelijk hoe miljoenen relevante kandidaten kunnen worden bereikt, maar gezien de altijd grondige voorbereiding van Musk zal dat ook in dit geval al helemaal uitgedacht zijn.

En als dit succesvol wordt, dan kan X dit natuurlijk omdraaien en een wereldwijde vacancy site lanceren met mogelijk een eigen verdienmodel. Dan zijn een zoekfunctie plus enkele filters overigens geen overbodige luxe.

Geef een reactie