#SOSUEU komt weer naar Amsterdam

Het is alweer heel wat jaren geleden dat ik voor het laatst naar een conferentie ben geweest en de aankomende #SOSOEU vind ik een prachtige reden om deze gewoonte weer op te gaan pakken:

Homepage #SOSUEU

Homepage #SOSUEU

Nooit van #SOSUEU gehoord? Dat kan… De Sourcing Summit Europe is sinds 2013 een vaste waarde in het conferentie seizoen voor alles en iedereen die zich binnen het recruitment domein thuis voelt. Voor dit jaar ziet het programma er als volgt uit:

Programma #SOSUEU 2023

Programma #SOSUEU 2023

Er staan maar liefst 27 talks te wachten op jouw luisterend oor, waarvan er in ieder geval 7 een AI-component in zich hebben. Het zou me overigens niet verbazen dat er uiteindelijk zo’n 27 talks iets met AI hebben, maar dit terzijde:

Talks #SOSUEU 2023

Talks #SOSUEU 2023


Doe je ‘íets’ met recruitment dan mag je dit event natuurlijk niet missen. Maar mogelijk ben je een echte Hollander en wacht je op een voordeeltje? Dat komt dan goed uit, want ik heb de organisatie van SOSUEU zo gek gekregen om een krankzinnige kortingen te geven aan trouwe RecruitmentMatters lezers die zich voor het event aanmelden. Voor dit tweedaagse event heb ik na keiharde onderhandelingen een korting van 15% tot eind deze week weten te bedingen en daarna 10%, op het bedrag van EUR 757. Registreer je dan met de promotiecode MARC10 via deze link.

Wil je je eerst even beter oriënteren voordat je tot aanmelding overgaat? Dan is deze link met artikelen op RecruitmentMatters waarschijnlijk behulpzaam. En anders is een bezoekje aan de site van SOSUEU 2015 ook de moeite waard.

Geef een reactie