Textkernel lanceert Jobfeed nu ook in Ierland

Textkernel heeft op haar route naar world domination voor Jobfeed nu ook Ierland aan haar zegekar gebonden. Waarmee het aantal Europese landen op 10 komt (Nederland, België, Zwitserland, Spanje, Duitsland, Italië, Oostenrijk, UK, Frankrijk en nu dus ook Ierland):

 

Aankondiging Texternel Jobfeed lancering in Ierland

Aankondiging Texternel Jobfeed lancering in Ierland

Jobfeed is buiten Europa ook nog eens aanwezig in de USA, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Daarmee is alleen Zuid-Amerika nog onontgonnen, evenals giganten als China, India en in veel minder mate Rusland. En Japan natuurlijk. En dan nog een hele reeks voormalige Oost-Europese landen.

Voor die world domination is er dus nog wel wat te doen, al ken ik geen andere partij die bij Jobfeed in de buurt kan komen.

Geef een reactie