Een uitnodiging aan recruiters om te reageren

Bedankt GoogleWaaruit bestaat het werk van een recruiter (volgens een AI aanbieder):

  • vacatures ophalen,
  • content schrijven,
  • campagnes maken,
  • kandidaten interviewen,
  • matches maken,
  • aanbiedingen maken.

Volgens diezelfde AI aanbieder zijn dit veelal ‘bullshit taken’, omdat werkgevers met slimme software zelf direct zien wie het beste matcht. Ook het verzenden van gepersonaliseerde uitnodigingen of het sluiten van contracten gaat met klik.

Ik heb een vermoeden dat recruiters hier een mening over hebben, bestaat het werk van een recruiter overwegend uit bullshit taken? Of ligt het iets genuanceerder en kan je een recruiter niet missen?

Ik ben benieuwd naar die mening. Je kan jouw mening kwijt door mij een reactie te sturen via marc.drees@gmail.com, door op RecruitmentMatters op dit artikel te reageren, of op LinkedIn danwel via X(Twitter) daar een reactie achter te laten. Ik streef naar een kritische ondergrens van 50 serieuze reacties voordat ik er iets over kan schrijven. Dus hoort zegt het voort!

Geef een reactie