Aapjes kijken dankzij LinkedIn

Ik word met enige onregelmaat door LinkedIn bestookt met uitnodigingen om Premium member te worden. Dit zijn vanzelf bedelpogingen tot het maken van omzet, maar de motivatie om mij over te halen is bijzonder te noemen:

LinkedIn bedelpoging om Premium member te worden
LinkedIn bedelpoging om Premium member te worden

Als ik Premium member ben, dan wordt ik 4x vaker bekeken. Volgens LinkedIn. En wie kijkt er dan allemaal naar mij? En waarom kijken ze naar mij? En waarom is meer = beter, afgezien van meer omzet (en blijkbaar een verviervoudiging van traffic) voor LinkedIn? Geen idee, en LinkedIn geeft daar ook geen uitsluitsel over. Dus lijkt me er geen enkele reden te zijn om aan dat verzoek van LinkedIn te voldoen. Ik voel mij comfortabel in mijn, blijkbaar 4x te kleine, LinkedIn bubbel(tje) en heb geen behoefte aan ongedefinieerde extra kijkers.

Geef een reactie

1 Comment