Een momentje om even stil bij te staan…

Toen ik gedachteloos een zoekopdracht zonder zoekargumenten uitvoerde op RecruitmentMatters kreeg ik dit te zien:

Zoekresultaat RecruitmentMatters
Zoekresultaat RecruitmentMatters

Zie je het? Meer dan 10.000 blog postings staan er op de site. En ik heb dat heuglijke feit niet eens opgemerkt. Tot nu dan. Hiermee is de kans op een groot feest wel meteen voorbij, maar stilstaan bij een mijlpaal als 10.000 blog postings is toch wel het minste wat ik kan doen.

En ik doe dat met een verwijzing naar de allereerste blog van mijn hand. Daarbij moet gezegd worden dat ik op 3 oktober 2006 ben gaan bloggen op de site van Expand. De dag van Leidens Ontzet en daarmee een symbolische dag voor een import Leienaar. Maar ik dwaal af, want toen ik in 2008 met RecruitmentMatters begon heb ik alle blogs van Expand ook op RecruitmentMatters gezet. Zodat al mijn pareltjes op één plek te vinden zijn. Samen met parels van vele, vele anderen waarvan mij op dit emotionele moment de namen even ontschoten zijn.

Als uitsmijter hierbij even mijn eerste blog posting ever:

Solliciteren: Oud versus Nieuw
Blog posting Solliciteren: Oud versus Nieuw

Geef een reactie