Creëren heeft de toekomst: Krea.ai

Wat is er aan de hand?

Een kort bericht vandaag. Eigenlijk heb ik geen tijd. Maar ik moet Krea_ai met jullie delen voordat het te laat is.

Hoe zit het precies?

Meer dan wat ook maakt AI creëren makkelijker. Elk kind met fantasie kan tegenwoordig de was doen. Stel je eens voor dat basisscholen een abonnement hebben op @krea_ai. Stel je eens voor dat ontwerpstudio’s @krea_ai gebruiken. Stel je eens voor welk bedrijf vandaag opgericht wordt dat @krea_ai morgen hopeloos ouderwets laat lijken.

Wat nemen we ervan mee?

AI is een zegen voor creatievelingen. Vroeger moest je iets kunnen. Als kleuter moest je extreem goed zijn met krijtjes als je je creativiteit de vrije loop wilde laten. Tegenwoordig niet meer. Nog niet iedereen heeft het door, maar we bevinden ons temidden van een creatieve explosie.

Geef een reactie

1 Comment
  • Marc Drees
    says:

    Had ik dit maar op de lagere school (ja, zo oud ben ik) gehad. Dan had ik mijn eigen treurige pogingen tot tekenen van mensen en dieren extreem kunnen opleuken en was Wim nooit de tekenheld van de klas geweest. We waren allemaal tekenhelden geweest. In een wereld die uitsluitend uit tekenhelden bestaat. Wacht eens even…