Arbeidsmatchplatform heeft nu twee privacyverklaringen

Arbeidsplatform heeft, met het virtuele schaamrood op de kaken, in alle haast een privacyverklaring op haar site gezet:

Arbeidsmatchplatform footer
Arbeidsmatchplatform footer

In het rijtje aan de rechterkant staat ‘ie trots te glimmen, de gloednieuwe privacyverklaring van Arbeidsmatchplatform, en van niemand anders. De algemene voorwaarden blijven echter van Jobliebe (waarom?) en in die algemene voorwaarden wordt verwezen naar een privacyverklaring van… Jobliebe! Haastige spoed is zelden goed, en zeker niet met zulke belangrijke documenten.

Arbeidsmatchplatform heeft nu twee privacyverklaringen… één die op de site staat, en een andere die door de bezoeker (zonder dit te weten) wordt geaccepteerd via het accepteren van de algemene voorwaarden van Jobliebe. Wat een amateurisme…

En dan heb ik nog niets gezegd over de privacy verklaring zelf. Maar dat is voor een ander moment

Geef een reactie