LinkedIn is gek op gratis. Want exposure…

Onderstaand bericht kreeg ik gisteren in mijn Linkedin inbox, van LinkedIn zelf:

LinkedIn bericht over gratis content
LinkedIn bericht over gratis content

Wow! Ik ben onderdeel van een exclusief groepje nieuwe (?) experts! Wat een eer!! Zonder dat ik er iets vanaf wist, heeft Product Team van LinkedIn mij in een groepje gedonderd.

En met Amerikaanse brutaliteit zegt LinkedIn dat ze mij heeft geselecteerd als één van de early contributors. Wat is er mis met iemand te vragen of hij/zij/x misschien geinteresseerd is in een initiatief van LinkedIn?

Maar om deel uit te maken van dit groepje moet ik nog wel even een bijdrage leveren aan een artikel over UX research misconceptions en/of een artikel over project goals. Hahahaha. Free content, daar hengelt LinkedIn naar. Eerst in veer in je reet steken om vervolgens content te lurken. Free of charge.

De arrogantie druipt er vanaf.

Dag LinkedIn!

Geef een reactie