Kariera laat eerste teken van leven zien binnen CareerBuilder’s overgenomen boedel

Logotype Kariera.grIn mei van vorig jaar was er een supernova event toen het Griekse Kariera Group de internationale boedel van CareerBuilder overnam.

Ten aanzien van de nieuwe situatie meldde Mononews, een Griekse site met bedrijfsnieuws, het volgende (vertaald uit het Grieks):

Career S.A., een technologiebedrijf dat al meer dan 25 jaar aanwezig is op de Griekse markt, kondigde de ondertekening aan van een overeenkomst voor de overname van de activiteiten van CareerBuilder LLC in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Nederland, Noorwegen, Vietnam, Singapore en de Verenigde Arabische Emiraten

Ruim een half jaar na deze overname is er het eerste zichtbare bewijs, met een rebrand van de Vietnamese site. En dat ziet er zo uit:

Homepage CareerViet.vn
Homepage CareerViet.vn

Dat rode puntje is zo’n beetje de enige verwijzing naar de achterliggende eigenaar, Kariera. Verder is het je dertien in een dozijn vacaturesite, ook al had ik nog nooit een Vietnamese vacaturesite gezien. Maar vrijwel alles wijst zich vanzelf.

Als dit de snelheid is waarmee Kariera de boel gaat omkatten dan zijn we eerder CO2 neutraal dan dat Kariera de boel in alle landen heeft omgezet.


Geef een reactie