De vragen zijn simpel, waar blijven de antwoorden? Deel 2

Dit is het antwoord van Laurens Waling (evangelist 8vance) op mijn vragen om duidelijkheid:

X(Twitter) interactie met Laurens Waling

Dit naar aanleiding van voorgaande tweets van mijn hand:

X(Twitter) interactie met Laurens Waling

Het is duidelijk dat, hoewel Waling zelf aangeeft heel graag een vraag te willen beantwoorden, er geen ambitie lijkt te zijn om dat binnen een redelijke termijn te doen. Onder de schaamlap: Juristen hebben tijd nodig… Natuurlijk hebben juristen tijd nodig! Maar juristen rekenen in eenheden van 10 minuten, dus kunnen ze ongetwijfeld heel precies aangeven hoeveel tijd ze nodig denken te hebben. Het enige wat je hoeft te doen is vragen hoeveel tijd ze nodig denken te hebben en vervolgens antwoord te geven.

Ook op de tweede vraag is geen reactie te verwachten, want “strategisch voordeel”. Overigens vraag ik niet de namen van al jullie klanten, ik vraag namen van de grootste arbeidsbemiddelaars. Of zijn dat al jullie klanten?

En hoe geheim denk je dat de grootste arbeidsbemiddelaars van Nederland zijn? Ik zal even de top 5 voor je opnoemen: Randstad, Adecco, Manpower, USG, Young Capital. Als 8vance het over de grootste arbeidsbemiddelaars heeft die klant zijn, dan gaat het dus om meer dan één van deze partijen. Die klant moeten zijn van 8vance. En met klant heb ik het dan over een partij die geld betaald voor het gebruik van software van 8vance.

En dat zie ik daarom als een uitdaging om uit te gaan zoeken.

Wordt vervolgd

Geef een reactie