De vragen zijn simpel, waar blijven de antwoorden? Deel 3

Vorige week vrijdag kreeg ik onderstaand, volstrekt onbevredigend antwoord van Laurens Waling (evangelist 8vance) op mijn vragen om duidelijkheid:

X(Twitter) interactie met Laurens Waling

Het is nu donderdag en voordat er weer een weekend voorbijgaat zonder antwoord op de zeer simpel te beantwoorden vraag: van welke publieke bronnen kopieert 8vance profielen en hoe vaak worden profielen ververst? stel ik de vraag maar opnieuw:

van welke publieke bronnen kopieert 8vance profielen en hoe vaak worden profielen ververst?

Ik hoop maar dat de jurist(en) eindelijk wat tijd hebben kunnen vrijmaken in de ongetwijfeld overvolle agenda(’s), want ik begin steeds nieuwsgieriger te worden.

Wordt (hopelijk niet te vaak) vervolgd.

Geef een reactie