De vragen zijn simpel, waar blijven de antwoorden? Deel 7

Logo en logotype 8vanceHet is wederom een week zonder antwoorden van 8vance geweest. Het was wel een week waarin de CEO van 8vance het nodig vond om een poging te wagen om mij zwart te maken. Ik weet het niet zeker, maar ik vermoed dat dit stukje vuurwerk in zijn hand is ontploft.

Hiermee lijkt de hoop op enige medewerking van 8vance bij het beantwoorden van simpele en volstrekt legitieme vragen te zijn vervlogen. Maar het blijft onverminderd interessant om een antwoord te krijgen op de vraag: Van welke publieke bronnen kopieert 8vance persoonsprofielen en hoe vaak worden deze ververst?
Hoewel 8vance aangaf mijn vraag heel graag te willen beantwoorden, is het sindsdien doodstil gebleven. Daarom maar een vraag aan elke lezer van deze blog posting:

Weet jij van welke publieke bronnen 8vance persoonsprofielen kopieert en hoe vaak worden deze ververst?

Ik hoor graag van je!

Geef een reactie

1 Comment
  • Laurens Waling
    says:

    Wij indexeren openbare profielen op zakelijke netwerksites, zoals LinkedIn. We vinden het niet nodig de lijst te delen, omdat we die zorgvuldig hebben samengesteld en deze ons concurrentievoordeel geeft. Op al deze platformen delen mensen hun zakelijke profiel bewust openbaar. Hierbij slaan we niet het volledige profiel op. Alleen de info die relevant is voor matching met werk. Voor onze training anonimiseren we profielen. Voor onze search-engine minimaliseren we de data, tot het minimum wat nodig is voor de match en verwijzen we altijd naar de bron, waarop iemand zich openbaar heeft gemaakt.