Pas op Google en Bing, want hier komt 8vance!

We betreden ondertussen lalaland als we kijken naar de kwaliteit van de argumenten waarmee 8vance haar eigen misdragingen probeert recht te breien. Want als antwoord op de terechte constatering dat scrapen van profielen niet is toegestaan door LinkedIn antwoord 8vance, bij monde van Laurens Waling, als volgt:

Linkedin interactie

Met andere woorden; 8vance stelt zichzelf gelijk aan bijvoorbeeld Google en Bing. Zou LinkedIn dezelfde mening zijn toegedaan? Als dat zo is dan heb ik alvast een nieuwe versie voor LinkedIn gemaakt van het formulier dat Laurens als “bewijs” toont in zijn reactie:

LinkedIn settings

Nee, nee, geen dank. Graag gedaan! Ik kom niet elke dag een zoekmachine tegen. En dan nog wel uit Nederland!

En ik beloof met de hand op mijn hart dat ik vandaag geen blog posting meer zal schrijven over 8vance…

Geef een reactie