Favoriete werkgevers: Waterschap Hoogheemraadschap

Beker 20e plaatst Deze keer een hele korte aflevering in de serie van favoriete werkgevers. En dat komt omdat op nummer 20 de Waterschappen / Hoogheemraadschappen staan. En dat is een soort losse federatie van organisaties die onze waterhuishouding op orde houden.

Nobel werk natuurlijk. Maar deze schappen hebben een beperkte regionale dekking; en elk (of in ieder geval veel) van die schappen heeft ook nog eens een eigen website.

Er is dus geen overkoepelende wervingssite voor de Waterschappen of Hoogheemraadschappen. Elk moddert lekker via de eigen site in de arbeidsmarkt. En gelijk hebben ze!

Maar dat betekent dat er geen beoordeling kan worden gemaakt van de kwaliteit van de online wervingsinspanningen van dit ‘bedrijf’. Het zijn er eenvoudigweg teveel en de kwaliteit zal ongetwijfeld variabel zijn.

Beker 19e plaats Daarom laat ik de Waterschappen verder met rust en ga de volgende keer verder met nummer 19: Fortis… Nou, misschien is het beter om ook deze over te slaan. Tenslotte is Fortis niet meer. Nee, ook bij Fortis ga ik niet op bezoek. En er staan nog meer dan voldoende banken in de top 20.

Ik ga de volgende keer dus gewoon verder met nr. 18: Ministerie van Buitenlandse Zaken. Zo schiet het wel lekker op! Misschien lukt het me nog om voor de zomer klaar te zijn…

Geef een antwoord