Monsterboard gaat prijzen verhogen?

imageIn een wereld die stagneert binnen een markt die krimpt, getuigt het van moed (of stupiditeit) om je prijzen te verhogen. Maar het lijkt er op dat Monsterboard dit toch van plan is. Want op dit moment doen de jongens en meisjes van de verkoopafdeling er alles aan om klanten over de streep te trekken om nu al te tekenen voor het komende jaar om zo die aangekondigde prijsstijging (het zwaard van Damocles) voor te zijn.

Maar wat heeft Monsterboard dan in de aanbieding? Een voorbeeld:

Twee jaar toegang tot de cv-database en 10 vacatureplaatsingen voor een bedrag van EUR 12.000

Holy crap, dat is een bak met centen! Voor de goede orde;volgens de site kosten 10 vacatures bij Monsterboard EUR 3.790,00 en een jaar cv-database toegang EUR 7.999,00. Maar als je een beetje kan onderhandelen; zeker in de juiste tijd van het jaar, lul je daar natuurlijk een godsvermogen vanaf. En EUR 12.000 is nog altijd krankzinnig veel geld…Het is bijna een uitnodiging om eens een people aggregator te gaan gebruiken.

Ik ben oprecht benieuwd of Monsterboard een prijsverhoging erdoor weet te krijgen in deze markt. En zo ja, hoeveel dat dan is, en hoeveel kwaad bloed de vacaturesite hiermee gaat zetten bij haar klanten. Remember 2008…

Geef een reactie