Future of Talent 2013: Kevin Wheeler is baaack!

Kevin WheelerBinnenkort is Kevin Wheeler weer in ons land en dat betekent een nieuwe aflevering van zijn The Future of Talent reeks, dit keer zeer toepasselijk: The Future of Talent 2013 genoemd. En het is een absolute aanrader voor eenieder in recruitmentland die verder wil kijken dan zijn of haar neus lang is. De impressies van vorige events zijn hier te vinden.

Waar gaat Wheeler het zoal over hebben? Nou, onder meer dit:

  1. Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen in talent management en recruitment?
  2. Wat zijn de issues in 2014 en daarna?
  3. Hoe verhouden deze zich tot de HR-strategie, de strategische personeelsplanning en de optimale verhouding tussen vast en flex (‘workforce composition’)?
  4. Welke nieuwe technologieën helpen hierbij?

Als ik Wheeler een beetje ken komt er nog veel meer interessants voorbij tijdens dit event dat op vrijdag 18 oktober van 9.00 tot 17.00 uur in hotel Karel V te Utrecht wordt gehouden. Als dat geen inspirerende locatie is dan weet ik het ook niet meer. Inschrijven kan via deze link naar de Compagnon website. De kosten van het event zijn EUR 500,00.

Ik zit alvast klaar!

Geef een reactie