Decacorns

Trouwe lezers van RecruitmentMatters weten dat wij regelmatig schrijven over unicorns, startups die meer dan een miljard waard zijn. Een miljard is veel geld. Maar unicorns zijn klein bier vergeleken met decacorns. Decacorns zijn startups die meer dan tien miljard waard zijn. Tien miljard is heel veel geld. Hierover was ik aan het peinzen toen op de redactie een bericht over decacorns op de digitale deurmat viel.

Eric Jacquot (wie kent hem niet) wees ons op een onderzoek naar unicorns en, interessanter, decacorns. Het onderzoek bevat geen formules en wel veel plaatjes. Super. Het toont een rijk overzicht van het landschap waarin unicorns en decacorns zich bevinden. Als je de infographics bekijkt zie je het overigens meteen. Iedereen is bezig met het oprichten van unicorns. Wil je echt iets bereiken, richt dan een decacorn op. #tipvandedag

Geef een reactie